ΝΕΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

“OFF-SEASON PERFORMANCE TRAINING”    

Προπόνηση Δύναμης & Φυσικής Κατάστασης για Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης κατά τη Μεταβατική Περίοδο   

 

 

Peak Performance   To Κέντρο των πρωταθλητών!!

ο

ο

 

 

Το Εργομετρικό Κέντρο Διατροφής & Άσκησης “Peak Performance” μαζί με την Εταιρεία Συμπληρωμάτων Διατροφής  για Αθλητές “Biomax Performance Nutrition”  συνδιοργανώνουν το νέο επιμορφωτικό σεμινάριο: Προπόνηση Δύναμης & Φυσικής Κατάστασης για Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης κατά τη Μεταβατική Περίοδο, OFF-SEASON PERFORMANCE TRAINING  στην Αθήνα, το Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017.

 

Στο νέο σεμινάριο θα μιλήσουμε για τις σύγχρονες μεθόδους Αξιολόγησης,  Προπονητικής και Αποκατάστασης, καθώς και για τις νέες μεθόδους χορήγησης Εργογόνων Βοηθημάτων που εφαρμόζουμε στους αθλητές μας τη μεταβατική περίοδο, ώστε να βελτιώσουν την απόδοσης τους  και να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο τραυματισμού.

Σας παρουσιάζουμε τις κύριες θεματικές ενότητες του σεμιναρίου.

  • Μέθοδοι Εργομετρικής Αξιολόγησης Αθλητών
  • Προπονητικός Σχεδιασμός  Δύναμης και Φυσικής Κατάστασης Μεταβατικής & Προαγωνιστικής Περιόδου
  • Συμπληρώματα Διατροφής και Εργογόνα Βοηθήματα για τη Μεταβατική & Προαγωνιστική Περίοδο

 

j

j

Πρόγραμμα

 

 Σάββατο, 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

 

k

μ

Κόστος

      j

                 Εισηγητές

 Ο Αθανάσιος Δουληγέρης είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, του Πανεπιστημίου  Αθηνών, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Αθλητική Διατροφή από το τμήμα Διαιτολογίας - Διατροφής, του  Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών και  Διεθνώς Πιστοποιημένος Αθλητικός Διατροφολόγος από τη "Διεθνή Κοινότητα Αθλητικής  Διατροφής" των ΗΠΑ, (ISSN, USA).

 Είναι ο Ιδρυτής του Εργομετρικού/Προπονητικού Κέντρου Διατροφής και Άσκησης “Peak Performance” και της Εταιρείας  Συμπληρωμάτων  Διατροφής    για Αθλητές  “Biomax Performance Nutrition”.

 Είναι υπεύθυνος αθλητικής βελτίωσης σε επαγγελματικούς Αθλητικούς Συλλόγους και συνεργάζεται με επαγγελματίες αθλητές για περισσότερο από 10  συναπτά έτη. Οι καινοτόμες προπονητικές μέθοδοι που εφαρμόζει, σε συνδυασμό με την ολιστική προσέγγιση που προσφέρει σε Αθλητική Διατροφή και Αποκατάσταση, έχουν οδηγήσει αρκετούς αθλητές του σε πολλές επιτυχίες και κατάκτηση μεταλλίων σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Συνεργάζεται με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών σε πρότυπα ερευνητικά προγράμματα Διατροφής & Άσκησης, είναι ο κύριος εμπνευστής του Προπονητικού Προγράμματος Βελτίωσης Αθλητικής Aπόδοσης PPTs και συμμετέχει ως εισηγητής σε συνέδρια και ημερίδες με διεθνή εμβέλεια σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

η

 Εγγραφές 

   Για να λάβετε την αίτηση εγγραφής επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2105775087- 6945361262  ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στα τηλέφωνα  2105775087-6945361262.
 

η

 

 

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

 

Το σεμινάριο περιέχει θεωρία και πράξη. Σας περιμένουμε ντυμένους με αθλητική περιβολή, για να μπορείτε με ασφάλεια να έχετε ενεργό ρόλο στην πράξη!

 

 

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν:

- Σημειωματάριο και στυλό

- Βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή

- Βεβαίωση Παρακολούθησης

λ

Τόπος Διεξαγωγής 

    Το νέο σεμινάριο θα διεξαχθεί εντός του Εργομετρικού Κέντρου Διατροφής & Άσκησης “PeakPerformance”,  στην οδό Πολυκράτους 4, στο Περιστέρι, Στάση Μετρό Ανθούπολής.